PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : FISCON BASIC PLUS bluetooth kit



sedat27
20 02 2011, 10:16
http://www.youtube.com/watch?v=eXbk47xyufA&feature=player_embedded
:t

Hayalbert
11 03 2011, 18:16
km sayacının neden çalışmadığı hakkında bir fikrin var sedat?
bir de sen de iphone kullanıyorsun hatıladığım kadarı ile
1a :) isme göre listeleyebiliyor musun yoksa sende de soyadı sırası ile mi çıkıyor
1b :) telefondan numara çevirdiğinde telefonu kapattığında ipod devreye giripkafadan müzik çalıyor?mu?

srcn09
11 03 2011, 22:07
Aklımda olan bir sistem inşallah ilerde RNS ile beraber bunuda taktırcam :)

Hayalbert
17 03 2011, 12:30
Sedat Bruder ilgilenmiyorsun sorularıma cevap vermiyorsun :(

HeRo_57
17 03 2011, 13:27
Tam Olarak Amacı Nedir bu Sistemin Ne İşe Yarıyor ???

sedat27
17 03 2011, 14:00
pardon kardeş geç gördüm:(

Km sayacı çalışmıyor çünkü duruyorum:))gidince çalışıyor.
1. evet isme gore sıralıyorum MFA da görebiliyorum.iphone da bunun için kişiler bölümünde ayar var zaten.
2.ipod çalma hep olmuyor.telefondan arama yapıp telefondan kapatırsan bazen yapıyor.onun dışında yapmadı hiç.RNS veya direksiyondan kullanırsn hiç yapmıyor.


km sayacının neden çalışmadığı hakkında bir fikrin var sedat?
bir de sen de iphone kullanıyorsun hatıladığım kadarı ile
1a :) isme göre listeleyebiliyor musun yoksa sende de soyadı sırası ile mi çıkıyor
1b :) telefondan numara çevirdiğinde telefonu kapattığında ipod devreye giripkafadan müzik çalıyor?mu?

sedat27
17 03 2011, 14:05
bu sistem bluetooth sistemidir.Kufatec veya Fiscon olarak geçer.Araçta telefonla konuşmayı saglar.Eger RNS 510 gibi ekranlı bir sisteminiz var ise.Ekran üzerinden telefon kontrolu saglar.
Ayrıca MFA ekranına ek özellik olarak Hız,Yağ su sucaklığı,Akü,turbo basıncı,devir gibi bilgiler gösterir.

tavsiye edilecek bir sistemdir.


Tam Olarak Amacı Nedir bu Sistemin Ne İşe Yarıyor ???

Erdinc
17 03 2011, 14:27
Bende orjinal parrot olduğu için extra taktırmak kendi adıma saçlmalık olur, peki bu durumda ben yağ sıcaklığını ve basıncını başka bir yöntem ile digital olarak göremezmiyim ? Metin'in bu konuda bir çözümü varmı ? Vag-com ile yapılabiliyormu ?

Risk
17 03 2011, 14:51
bu sistem bluetooth sistemidir.Kufatec veya Fiscon olarak geçer.Araçta telefonla konuşmayı saglar.Eger RNS 510 gibi ekranlı bir sisteminiz var ise.Ekran üzerinden telefon kontrolu saglar.
Ayrıca MFA ekranına ek özellik olarak Hız,Yağ su sucaklığı,Akü,turbo basıncı,devir gibi bilgiler gösterir.

tavsiye edilecek bir sistemdir.


Akü , Turbo vs gibi bilgiler sadece kırmızı ekrana sahip Passatlarda görülebiliyormuş. ( Kaynak Ender Elektronik ).

Erdinc
17 03 2011, 15:16
Benim, kırmızı ekran :)

HeRo_57
17 03 2011, 15:55
anladım Benim aracımda Kullandığın Multimedia Sisteminde Böyle Bir Özellik Mevcut zaten birtek MFA Daki Dedikleriniz Yok... Onun Dışında Telefonla Arama Yapabiliyoruz Gelen Aramaları cevaplıyabiliyoruz... Vs Güzel Özellikleri Var...

srcn09
18 03 2011, 13:41
Klima sisteminde görülüyor Erdinç Abi :)

Küçüçük ekranlarda yazıyor :) Bu konu hakında detaylı bilgi forum içinde vardı :vw

Ascentarium
07 04 2011, 13:49
pardon kardeş geç gördüm:(

Km sayacı çalışmıyor çünkü duruyorum:))gidince çalışıyor.
1. evet isme gore sıralıyorum MFA da görebiliyorum.iphone da bunun için kişiler bölümünde ayar var zaten.
2.ipod çalma hep olmuyor.telefondan arama yapıp telefondan kapatırsan bazen yapıyor.onun dışında yapmadı hiç.RNS veya direksiyondan kullanırsn hiç yapmıyor.

Ben daha salı günü yeni aldım ve EE'de takdırdım. iPhone 2G kullanıyorum ama Fiscon'da rehber sıralaması soyadına göre geliyor iPhone'da sıralama ad'a göre olmasına rağmen. EE bunun iPhone sorunu olduğunu söyledim, baya bir yabancı forumlarda falan da araştırdım bu problemi yaşayanlar da çözememişler olayı. Hatta bir forumda "iPhone rehberi yeniden oluşturun; ad yerine Soyad, soyad yerine de ad girerek iPhone sıralamasını Soyad/Ad yapın Fıscon rehberi Ad/Soyad olarak aktaracaktır" diyor. Siz bu ayarlamayı nasıl yaptınız?

sedat27
10 04 2011, 00:13
pardon ben orda olayı yanlış anlamışım.Fisconda isim soyad olmuyor.soyad-isim olarak gidiyor.
avrupa standartları var.


Ben daha salı günü yeni aldım ve EE'de takdırdım. iPhone 2G kullanıyorum ama Fiscon'da rehber sıralaması soyadına göre geliyor iPhone'da sıralama ad'a göre olmasına rağmen. EE bunun iPhone sorunu olduğunu söyledim, baya bir yabancı forumlarda falan da araştırdım bu problemi yaşayanlar da çözememişler olayı. Hatta bir forumda "iPhone rehberi yeniden oluşturun; ad yerine Soyad, soyad yerine de ad girerek iPhone sıralamasını Soyad/Ad yapın Fıscon rehberi Ad/Soyad olarak aktaracaktır" diyor. Siz bu ayarlamayı nasıl yaptınız?

Hayalbert
11 04 2011, 02:21
pardon ben orda olayı yanlış anlamışım.Fisconda isim soyad olmuyor.soyad-isim olarak gidiyor.
avrupa standartları var.

ben soyadı hanesini kullanmamaya çalışıyorum, ama sanki ilk başlarda bir şekilde yapmıştım ama nasıl yaptığımı bir daha bulamadım
aynı sorun iphone 4 de bende de var...

ama heralde tam anlamı ile çalışan doğru düzgün bir kit yok
belki mercedes in veya bmw ninki düzgündür...

bu arada turkcell faturasını üretemediği/gönderemediği telefonumu kapatmış sinirden uykum kaçtı :(((

Risk
14 04 2011, 12:00
Bu Ad / Soyad sıralama meselesi kıytırık Nokia telefon kullanırken yoktu. Ama dün telefonumu değiştirmek durumunda kaldım HTC Desire için Fiscon'a tanımlama yapınca işler değişti. HTC Desire bağlı iken aynı Iphonede olduğu için sıralama ölçütü telefonda Ad / Soyad olmasına rağmen Soyad / Ad şeklini aldı. Henüz bir çözüme ulaşamadım belkide bu şekilde kullanacağız.

Hazır işin içine girmişken araç üzerindeki Fiscon için Firmware upgrade'i yaptım. Mevcut versionu MFA ekranından görebilirsiniz. ( 3.1.xx ) olması gerekir. Fiscon Support web sitesinden bu upgrade için gerekli yazılımı ve Core dosyayı indirdim ve 5 dk içinde güncelleme problemsiz yapıldı.

Bunun için gerekenler PDF dökümanında mevcut. Güncel versiyon ise ; V 3.219

http://www.fiscon-mobile.eu/products/updates.php

beriko
14 04 2011, 12:06
Bu bluetooth kitini montajı sırasında nereleri söküp takıyorlar, yani ileride ses yapacak bir yerleri zorluyorlar mı?

drozia
14 04 2011, 12:09
Bu bluetooth kitini montajı sırasında nereleri söküp takıyorlar, yani ileride ses yapacak bir yerleri zorluyorlar mı?

işte çok çarpıcı bir soru tebrik ederim
benim en çok takıldığım konulardan biridir bu

Risk
14 04 2011, 12:18
Bu bluetooth kitini montajı sırasında nereleri söküp takıyorlar, yani ileride ses yapacak bir yerleri zorluyorlar mı?

Hayır. Sonradan ses neden olacak hiç bir yer sökülmüyor gayet basit bir çalışma ile hallediliyor.

sedat27
14 04 2011, 13:12
sadece teyp söükülüyor.Çok sorun olmuyor.ses falan gelmez dert etmeyin.:)

sedat27
14 04 2011, 13:13
sen hardware verisyonunu nasıl gördün?yanlış yukleme yapma ihtimalin var?


Bu Ad / Soyad sıralama meselesi kıytırık Nokia telefon kullanırken yoktu. Ama dün telefonumu değiştirmek durumunda kaldım HTC Desire için Fiscon'a tanımlama yapınca işler değişti. HTC Desire bağlı iken aynı Iphonede olduğu için sıralama ölçütü telefonda Ad / Soyad olmasına rağmen Soyad / Ad şeklini aldı. Henüz bir çözüme ulaşamadım belkide bu şekilde kullanacağız.

Hazır işin içine girmişken araç üzerindeki Fiscon için Firmware upgrade'i yaptım. Mevcut versionu MFA ekranından görebilirsiniz. ( 3.1.xx ) olması gerekir. Fiscon Support web sitesinden bu upgrade için gerekli yazılımı ve Core dosyayı indirdim ve 5 dk içinde güncelleme problemsiz yapıldı.

Bunun için gerekenler PDF dökümanında mevcut. Güncel versiyon ise ; V 3.219

http://www.fiscon-mobile.eu/products/updates.php

beriko
14 04 2011, 16:18
sadece teyp söükülüyor.Çok sorun olmuyor.ses falan gelmez dert etmeyin.:)

yani mikrofunu lambanın oraya montaj diye bahsedilmişti, ne bileyim başka bir yerlere kablo çekiliyor mu? kısaca aktarabilir misin?

sedat27
16 04 2011, 01:53
mikrofon.tavanda camla döşeme arasına konuyor.ancak sadece yan sütun sökülüyor onda da sorun olmaz.olsa ben asla yaptırmazdım.sese alerjimi herkes bilir.:))
rahatlıkla yaptırabilirsiniz.


yani mikrofunu lambanın oraya montaj diye bahsedilmişti, ne bileyim başka bir yerlere kablo çekiliyor mu? kısaca aktarabilir misin?

Risk
18 04 2011, 13:03
sen hardware verisyonunu nasıl gördün?yanlış yukleme yapma ihtimalin var?

Takmadan önce uniteyi görmüştüm.. Web sitesindeki gibi üzerinde etiket vardı. Bende ihtimallere yer yok.

drozia
19 04 2011, 12:25
http://i.imgur.com/GwvUa.jpg
şu aşamada direklerden geçir bluetooth microfon kablosunu tavanda hazır bulunsun kaç kuruşluk malzeme o takacağın millet tesisatını hazır bulsun işte

passatturkiye
20 04 2011, 00:29
Aynı Başlıkta iki konu bulunmaktadır.

http://www.passatturkiye.com/threads/437-FisCon-BlueTooth

buradan devam ediniz.

Teşekkür ederiz.

PassatTurkiye