PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : R-Line Color MFA ==> Passat B6



Sayfa : [1] 2

Risk
30 07 2011, 12:19
Golfte daha önce Color MFA uygulaması yapılmış. Sanırım TR deki ilk Color MFA Passat bu olsa gerek. :) Başka varmı bilmiyorum :)

İşlem toplam olarak 1 saat kadar bir vakit alıyor. Ancak ilk deneme olduğu için 1 saat kadar sürdü 2. , 3. montajda 40 dk 'da bitecek kadar kolay.

Birinci resimde görüldüğü gibi eski ekranın çıkarılabilmesi için 4-5 vida sökmek gerekiyor. Sonrasındada MFA ekranını tutan 2 vida var zaten. Immobilizer ile ilgili hiç bir sorun yaşamadık Yasinin dediği gibi Immobilizer unitesi ayrı bir yerde MFA ile bir ilgisi yok. Yine aynı şekilde KM bilgiside Vag ile girildi ancak araba geldiğinde 16.314 Km de idi çıktığında ise 16.310. Vag küsüratı kabul etmedi o yüzden 16.310 Km olarak girmek durumunda kaldık. Artık ibremiz 300 Km :)

http://xrayturkey.com/Color_MFA/IMAG0348.jpg

http://xrayturkey.com/Color_MFA/IMAG0350.jpg

http://xrayturkey.com/Color_MFA/IMAG0351.jpg

http://xrayturkey.com/Color_MFA/IMAG0352.jpg

http://xrayturkey.com/Color_MFA/IMAG0353.jpg

http://xrayturkey.com/Color_MFA/IMAG0354.jpg

http://xrayturkey.com/Color_MFA/IMAG0355.jpg

http://xrayturkey.com/Color_MFA/IMAG0356.jpg

Noel Dayı
30 07 2011, 12:22
Gayet güzel olmuş. Hayırlı olsun.

PassatComfortline
30 07 2011, 12:23
Cok harkia olmus. Sormasi ayiptir, kac tl'ye mal oldu ? :)

THoRPiLL
30 07 2011, 13:00
Recep Bey, yine güzel bir iş çıkarmışsınız tebrikler, Metin bey'le sizin elinize sağlık...

VW_Passat
30 07 2011, 13:23
Recep abim,

sen ne yaptin böyle. Vur dedik sen öldürmüsün adeta :)). Bu ibre hangi modele ait tam olarak ?

Birde Komfort menüsü cikiyormu sende, detaylari unutmusun yazmaya :)).

Yeni Gösterge Panelin hayirli olsun.

VW_Passat
30 07 2011, 13:35
Simdi Metin abi ile görüstüm, bende Passat 3C8 "G" istiyorum dedim :))

VW_Passat
30 07 2011, 13:38
Recep abim,

siradaki Projeler nedir acaba :)) ?

Vallahi Metin abim benim icin 3C8 "G" bulursa bende Ender Elektronik üyesi oluyorum :)

Arguss
30 07 2011, 13:44
Abi hayırlı olsunda bu r36 göstergesi :)

Risk
30 07 2011, 13:46
Tşk Beyler Sağolun.

Comfort menü yok :) Metin ilgili kişi ile görüşecek gerekeni yapacağız. Sıraya girecek bir şey kalmadı artık başka para harcamakta istemiyorum yeter bu kadar.

VW_Passat
30 07 2011, 13:47
Abi hayırlı olsunda bu r36 göstergesi :)

degil :))

VW_Passat
30 07 2011, 13:50
Tşk Beyler Sağolun.

Comfort menü yok :) Metin ilgili kişi ile görüşecek gerekeni yapacağız. Sıraya girecek bir şey kalmadı artık başka para harcamakta istemiyorum yeter bu kadar.

Recep abim, ben aradigimda Metin abim o ilgili kisi ile yazisiyordu. Hatta bana ara ara yazilanlari okudu. Metin abimede söyledim buraya da yazayim sonucta hepimiz birbirimizi taniyoruz, seviyoruz ve sayiyoruz. Malesef senin Gösterge Paneli B7 Passat a ait ve B7 Passat Paneli bizim BNSTG Ünitesini tanimiyor cünkü Yeni Passat ta artik BCM ünitesi vardir. Ama dedigim gibi Comfort suz da yasanabiliyor, sonucta Ayarlari yinede VCDS VAG COM ile istedigin zaman degistirebilirsin :).

Sansa bakin benim aradigimda Forumdan biri daha oradaymis hatta oda arkadan güldü. Kimin oldugunu anlamadim, kimdi o acaba :)) ?

THoRPiLL
30 07 2011, 13:58
Sansa bakin benim aradigimda Forumdan biri daha oradaymis hatta oda arkadan güldü. Kimin oldugunu anlamadim, kimdi o acaba :)) ?

Ben olmadığım kesin :))

VW_Passat
30 07 2011, 14:00
Ben olmadığım kesin :))

Yaw Niyazimi dedi birseyler dedi anlayamadim ama Selamimi ilettim kendisine :)). Metin abi aaa bak Forum dan Yasin ariyor degince oda güldü arkadan ;).

Risk
30 07 2011, 14:02
Zaten metinde ilk defa acti ekrani. Bir tane gelmis baskada yok simdilik. Comfort menuyu kullanmiyorum ancak kullanmasamda vazgecmem. Soker gelecek yeni partideki ekranlar ile degistiririz.
Simdi kadran 300 olduya.. benim son hizda artmistir degilmi :)

Risk
30 07 2011, 14:02
Zaten metinde ilk defa acti ekrani. Bir tane gelmis baskada yok simdilik. Comfort menuyu kullanmiyorum ancak kullanmasamda vazgecmem. Soker gelecek yeni partideki ekranlar ile degistiririz.
Simdi kadran 300 olduya.. benim son hizda artmistir degilmi :)

Arguss
30 07 2011, 14:16
Abi güzelde ben bundan istemiyorum :) Bunun Türkçesi normal 260'ı olanından yokmu ?

VW_Passat
30 07 2011, 15:06
Abi güzelde ben bundan istemiyorum :) Bunun Türkçesi normal 260'ı olanından yokmu ?

Metin abiye söyle sana 2012 Modelin MFA+ Premium getirsin bir tane :). Tabiki B7 nin olacak o zaman :)

passat2011
30 07 2011, 17:26
recep bey sen geçen hafta dan beri bu işlemi uğraşıyorsun? geçen hafta görmüştüm seni ben ender de :) hayırlı olsun güzel olmuş.senin direksiyon dan bende aldım bi tane :) tutuşu çok güzelmiş. eli kavraması.

cumhur.bahar
30 07 2011, 17:41
Golfte daha önce Color MFA uygulaması yapılmış. Sanırım TR deki ilk Color MFA Passat bu olsa gerek. :) Başka varmı bilmiyorum :)

İşlem toplam olarak 1 saat kadar bir vakit alıyor. Ancak ilk deneme olduğu için 1 saat kadar sürdü 2. , 3. montajda 40 dk 'da bitecek kadar kolay.

Birinci resimde görüldüğü gibi eski ekranın çıkarılabilmesi için 4-5 vida sökmek gerekiyor. Sonrasındada MFA ekranını tutan 2 vida var zaten. Immobilizer ile ilgili hiç bir sorun yaşamadık Yasinin dediği gibi Immobilizer unitesi ayrı bir yerde MFA ile bir ilgisi yok. Yine aynı şekilde KM bilgiside Vag ile girildi ancak araba geldiğinde 16.314 Km de idi çıktığında ise 16.310. Vag küsüratı kabul etmedi o yüzden 16.310 Km olarak girmek durumunda kaldık. Artık ibremiz 300 Km :)
[/IMG]
Bugün metin ile telefonla görüştük passat' mfa panel takıyorum renkli dedi sanırım sizinkiydi.
Fakat golf'e hiç takmadım kobay lazım gel demesinden daha önce yapmadıgını anladım,daha önce golf'e montaj yaptıgına eminmisiniz.
Güzel olmuş hele mavi gösterge pinleri ayrı bir hava katmış birde 300 ibre tam olmuş,hayırlı olsun.

Risk
30 07 2011, 17:44
recep bey sen geçen hafta dan beri bu işlemi uğraşıyorsun? geçen hafta görmüştüm seni ben ender de :) hayırlı olsun güzel olmuş.senin direksiyon dan bende aldım bi tane :) tutuşu çok güzelmiş. eli kavraması.

Hayırlı olsun ,

Her hafta gider olduk Ender'e :) Geçen hafta Bi-Xenon ların pozisyon ayarını kontrole gitmiştim ( Far ayarı yaptırabilmek için )

Bu haftada MFA için gittim. Haftaya Allah bilir :)

Risk
30 07 2011, 17:46
Bugün metin ile telefonla görüştük passat' mfa panel takıyorum renkli dedi sanırım sizinkiydi.
Fakat golf'e hiç takmadım kobay lazım gel demesinden daha önce yapmadıgını anladım,daha önce golf'e montaj yaptıgına eminmisiniz.
Güzel olmuş hele mavi gösterge pinleri ayrı bir hava katmış birde 300 ibre tam olmuş,hayırlı olsun.

Golf'e taktı diye biliyorum ancak yanlışta biliyor olabilirim

Evet maviler çok güzel .. 300 güzel ( 280'e kadar çıktım TEM de :) ) Km sayacının artışı güzel ( İphone , HTC deki gibi silindir dönüyor türünden ) Emniyet kemeri ikaz sesi 2 tonda çıkıyor .
vs :)

cumhur.bahar
30 07 2011, 17:50
Golf'e taktı diye biliyorum ancak yanlışta biliyor olabilirim

Evet maviler çok güzel .. 300 güzel ( 280'e kadar çıktım TEM de :) ) Km sayacının artışı güzel ( İphone , HTC deki gibi silindir dönüyor türünden ) Emniyet kemeri ikaz sesi 2 tonda çıkıyor .
vs :)
Yok ankarada bir arkadaş var o takmış,
Metin benim aracı kobay gördüğünden aldatmayacaktır. :):):) , GEnelde gel demez yinemi geldin derdi..:):):)

Risk
30 07 2011, 17:54
Yok ankarada bir arkadaş var o takmış,
Metin benim aracı kobay gördüğünden aldatmayacaktır. :):):) , GEnelde gel demez yinemi geldin derdi..:):):)

Ben kendimi sizler için feda ettim :) Aydınlık günler bizleri bekliyor arkadaşlar. ::)

Kayhan
30 07 2011, 18:13
Çok güzel çalışma olmuşş... harika uzun süre kullanacak olsam muhakkak bende yapardım böyle bi çalışma. güle güle kullanın umarım keyiflidir.

Risk
30 07 2011, 18:13
Bugün bir aksiliktir gidiyor :) Araba dükkanın önünde yol kenarında. Bagajı açtım bir şey aldım ve kapattım .. Anahtarı bagajda unutmuşum :)

VW_Passat
30 07 2011, 19:04
Bugün metin ile telefonla görüştük passat' mfa panel takıyorum renkli dedi sanırım sizinkiydi.
Fakat golf'e hiç takmadım kobay lazım gel demesinden daha önce yapmadıgını anladım,daha önce golf'e montaj yaptıgına eminmisiniz.
Güzel olmuş hele mavi gösterge pinleri ayrı bir hava katmış birde 300 ibre tam olmuş,hayırlı olsun.

Cumhur Abim,

Golf 6 larda Immobilizer Gösterge Panelin icindedir. Yani Ender Elektronik takar ama malesef araci calistiramazsiniz, mecburen Gösterge Paneli Serviste takilmasi gerekiyor Immobilizer icin :). Golf 6 larin kötü yanida bu iste :))

VW_Passat
30 07 2011, 19:07
Bugün bir aksiliktir gidiyor :) Araba dükkanın önünde yol kenarında. Bagajı açtım bir şey aldım ve kapattım .. Anahtarı bagajda unutmuşum :)

Gecmis olsun :)

cumhur.bahar
30 07 2011, 19:24
Cumhur Abim,

Golf 6 larda Immobilizer Gösterge Panelin icindedir. Yani Ender Elektronik takar ama malesef araci calistiramazsiniz, mecburen Gösterge Paneli Serviste takilmasi gerekiyor Immobilizer icin :). Golf 6 larin kötü yanida bu iste :))
Bbir gece hiç unutmam ilk direksiyon değişiminde gece saat 22:00 sıraları yolda ileri geri direksiyon sıfırlaması yapmıştık.Aracı direksiyonu sertleşip kullanılamaz hale gelmişti :):):)
Bu seferde immo elde dolaşırdık artık :)

cumhur.bahar
30 07 2011, 19:26
Bbir gece hiç unutmam ilk direksiyon değişiminde gece saat 22:00 sıraları yolda ileri geri direksiyon sıfırlaması yapmıştık.Aracı direksiyonu sertleşip kullanılamaz hale gelmişti :):):)
Bu seferde immo elde dolaşırdık artık :)
BEnde ona hayret ettim beni kobay olarak kullanmayıp sizde denemesi ilginç geldi, aldatılıyor olabiliriz.
Yasin haberin olsun metin abin nişanlandı haberin olsun.

VW_Passat
30 07 2011, 19:36
BEnde ona hayret ettim beni kobay olarak kullanmayıp sizde denemesi ilginç geldi, aldatılıyor olabiliriz.
Yasin haberin olsun metin abin nişanlandı haberin olsun.

Hadi yaw, bak hic söylemiyor. Metin abim eh gelince cekecegin var elimden ona göre :)). Cok sevindim Metin abim adina, seneye Dügünü insallah ben oradayken yapar, dügününde oynariz artik insallah ;)

Metin abime Hayirli olsun diyorum buradan.

srcn09
30 07 2011, 20:27
Vay vay vay Recep Abim süper olmuş hayırlı olsun ;)

Can
30 07 2011, 20:46
Recep abi hayırlı olsun çok güzel olmuş.
Ama kadranlar mavi,şimdi ne yapıyoruz biliyomusun abi,ben RCD310 u söküp sana veriyorum,mavi ekranla mavi kadranlar kombin olyor,sende RNS i bana veriyorsun,beyaz göstergelerle kombin oluyor. Nasıl fikir? ;);););)

srcn09
30 07 2011, 20:48
Recep abi hayırlı olsun çok güzel olmuş.
Ama kadranlar mavi,şimdi ne yapıyoruz biliyomusun abi,ben RCD310 u söküp sana veriyorum,mavi ekranla mavi kadranlar kombin olyor,sende RNS i bana veriyorsun,beyaz göstergelerle kombin oluyor. Nasıl fikir? ;);););)

Bence cevabı buluştuğunuzda versin Can :)

Can
30 07 2011, 20:50
Hahaha nette fotoğrafı dolaşan teyze geldi aklıma ;););)

http://img528.imageshack.us/img528/7674/photojokes01856mhdo7.jpg

Erden17
30 07 2011, 20:54
Hahaha nette fotoğrafı dolaşan teyze geldi aklıma ;););)

http://img528.imageshack.us/img528/7674/photojokes01856mhdo7.jpg
Ayıp can ayıp çoluk çocuk var ;)

Can
30 07 2011, 20:57
http://www.seeklogo.com/images/R/RTUK_Akilli_Isaretler_-_7_Yas_ve_Uzeri_Icin-logo-5C6FFF64E7-seeklogo.com.gif

srcn09
30 07 2011, 20:58
Recep abi sana +7 yi göstercek hem konunun içine ettin hem RNS yi götürmeye kalktın bilmiyorum artık :)

Can
30 07 2011, 21:01
Sen ne biçim konuşuyosun Recep abim hakkında?. Ne yani istesem söküp seve seve vermeyecekmi RNSi bana? Bu kadarda olmaz ki canım...

http://de.acidcow.com/pics/20100113/gif_01.gif

Risk
30 07 2011, 21:39
Sen ne biçim konuşuyosun Recep abim hakkında?. Ne yani istesem söküp seve seve vermeyecekmi RNSi bana? Bu kadarda olmaz ki canım...



Tşk Arkadaşlar ,


Vermeye veririm ancak..... RNS nin vidaları yalama olmuş sökemedik. Çıkmıyor yerinden...

Can
30 07 2011, 21:40
Hahaha bak bunu 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi abi,sen hatta hırsızlara karşı önlem olarak yapmıştın onu öyle değilmi abi? ;);)

cumhur.bahar
30 07 2011, 22:30
Hahaha bak bunu 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi abi,sen hatta hırsızlara karşı önlem olarak yapmıştın onu öyle değilmi abi? ;);)
REcep bey niyetli gibi
Bende öyle bir tork var,sihirli tork'da deniyor isterseniz gönderebilirim size. :):):)

VW_Passat
30 07 2011, 22:54
Tşk Arkadaşlar ,


Vermeye veririm ancak..... RNS nin vidaları yalama olmuş sökemedik. Çıkmıyor yerinden...

Recep abim,

ben sökersem benim olacak ama :)). Bende özel VW Anahtar takimi alayim en iyisi ;)

512M
30 07 2011, 22:56
Yasin bugün Metin'in yanındaki bendim. Recep'in yeni göstergeleri ben de gördüm. Tek kelimeyle mükemmel olmuş. Fakat o sırada komfort menüsünün çalışmadığını farkedemedik tabi. Yasin bu arada 3C8 "G" de Türkçe dil seçeneği var mı?
Yaw Niyazimi dedi birseyler dedi anlayamadim ama Selamimi ilettim kendisine :)). Metin abi aaa bak Forum dan Yasin ariyor degince oda güldü arkadan ;).

mert
30 07 2011, 23:06
Recep yeni kadran gerçekten çok yakılmış
Hele mavi ibreler müthiş duruyor. Umarım menülerin işlevselliğinde bir sorun yoktur.
Birebir uyumlu çalışıyordur.

Güle güle kullan. Eminim arabaya oturduğun zaman yeni bir Passat'a oturuyormuş gibi oluyorsundur.

VW_Passat
30 07 2011, 23:15
Yasin bugün Metin'in yanındaki bendim. Recep'in yeni göstergeleri ben de gördüm. Tek kelimeyle mükemmel olmuş. Fakat o sırada komfort menüsünün çalışmadığını farkedemedik tabi. Yasin bu arada 3C8 "G" de Türkçe dil seçeneği var mı?

Senmiydin o, yaw bende tam anlamadim Metin abim nededigini vallahi keske senlede bir görüsseydik Telefonda ama Metin abim Iphone u ile birseyler yaziyor diye seslenmedim. Selamimi iletmistir insallah sana :).

3C8 ... 880 G de Türkce menü yok, cünkü Gösterge Paneli eski Facelift öncesi Passat CC ye ait oldugu icin :). "G" den sonra tüm Göstergeler Passat 3C ye tam uymuyor yani Komfort ve Isik ayarlari menüsü cikmiyor :)

512M
30 07 2011, 23:24
Sağol Yasin, selamını aldım tabi. Dediğin gibi bu gösterge paneli için komfort ve ışık ayarları menüsü kesinlikle feda edilebilir bence. Yasin bu arada İstanbul'a ne zaman geliyorsun? Umarım o zaman görüşürüz. Selamlar...

VW_Passat
30 07 2011, 23:44
Sağol Yasin, selamını aldım tabi. Dediğin gibi bu gösterge paneli için komfort ve ışık ayarları menüsü kesinlikle feda edilebilir bence. Yasin bu arada İstanbul'a ne zaman geliyorsun? Umarım o zaman görüşürüz. Selamlar...

02.09 da yola cikiyoruz ve 04.09 Allah izin verirse Istanbul dayiz :). Görüsürsek sevinirim :).

Metin abiyede demistim benim icin bu iki Menü cok önemli :).

ibrahimtopaktas
30 07 2011, 23:46
Yasin; senin araba izlanda grisi değilmi?

VW_Passat
30 07 2011, 23:49
Yasin; senin araba izlanda grisi değilmi?

Evet ibrahim abim, Izlanda Grisi (Islandgrau) .

Alaca
30 07 2011, 23:53
inanılmaz derecede istediğim bir uygulamaydı fena derecede gözüm değecek 41 kere maşallah Ağustos sonu yurt dışına çıkcam bundan bulduğum anda alacam.

Sadece kadrandaki kırmızı iğneleri mavi ile değiştirebilir miyiz?

ibrahimtopaktas
31 07 2011, 00:01
Evet ibrahim abim, Izlanda Grisi (Islandgrau) .
Peki niye profilinde fırtına grisi yazıyor dostum :)

VW_Passat
31 07 2011, 00:05
Peki niye profilinde fırtına grisi yazıyor dostum :)

Imzamda Izlanda Yaziyor Profilde cidden Firtina yaziyor :)). Uyarin icin sagol tesekkür ederim :)

Erden17
31 07 2011, 00:06
Imzamda Izlanda Yaziyor Profilde cidden Firtina yaziyor :)). Uyarin icin sagol tesekkür ederim :)
nooldu senin Türkiye işi??

ibrahimtopaktas
31 07 2011, 00:07
Imzamda Izlanda Yaziyor Profilde cidden Firtina yaziyor :)). Uyarin icin sagol tesekkür ederim :)
Düzelt onu. Hadi iyi geceler :)

Risk
31 07 2011, 09:16
inanılmaz derecede istediğim bir uygulamaydı fena derecede gözüm değecek 41 kere maşallah Ağustos sonu yurt dışına çıkcam bundan bulduğum anda alacam.

Sadece kadrandaki kırmızı iğneleri mavi ile değiştirebilir miyiz?

Evet. İğneleri Ender değiştirebiliyor.

Risk
31 07 2011, 09:17
Recep abim,

ben sökersem benim olacak ama :)). Bende özel VW Anahtar takimi alayim en iyisi ;)

İşiniz gücünüz sökmek :) Bir günde deyinki " Al bu TV Tunerde bizden olsun " nerdeeee. İnsan düşmeye görsün :)

Arguss
31 07 2011, 09:47
İşiniz gücünüz sökmek :) Bir günde deyinki " Al bu TV Tunerde bizden olsun " nerdeeee. İnsan düşmeye görsün :)

Heee haftaya tv tuner var o zaman sırada :)

Arguss
31 07 2011, 09:48
Abi ben bu göstergeyi çok spor buldum tamam süper ama benim istediğim bu değildi :) Senin eski gösterge nerede :)

cumhur.bahar
31 07 2011, 09:57
İşiniz gücünüz sökmek :) Bir günde deyinki " Al bu TV Tunerde bizden olsun " nerdeeee. İnsan düşmeye görsün :)
Şaka bir yana TV tuner bizde çalışmıyor diye biliyorum,yayınlar desteklenmemekte yanlışmı biliyorum.

Risk
31 07 2011, 09:58
Abi ben bu göstergeyi çok spor buldum tamam süper ama benim istediğim bu değildi :) Senin eski gösterge nerede :)

Eski gösterge Ender Elektronik yediemin deposunda :)

Arguss
31 07 2011, 10:01
Şaka bir yana TV tuner bizde çalışmıyor diye biliyorum,yayınlar desteklenmemekte yanlışmı biliyorum.

Bende Tuner var galiba anten falan var menüde çıkıyor ama kara ekranda kalıyor

cumhur.bahar
31 07 2011, 10:08
Bende Tuner var galiba anten falan var menüde çıkıyor ama kara ekranda kalıyor
Bu karasal yayın pek ilgi görmedi sanırım,uydu-kablo varken pek ileri gideceğini sanmıyorum.
Bir ara trt bazı yerlerde yayın yapıyordu durumu ne bilmiyorum, radio menüsünde çıkıyor değilmi sat diye ?

Risk
31 07 2011, 10:08
Şaka bir yana TV tuner bizde çalışmıyor diye biliyorum,yayınlar desteklenmemekte yanlışmı biliyorum.

Tv Tuner hakkında bir bilgim yok. Tahminimce DVB-T yani sayısal karasal yayın istiyor olabilir. Şuan ulusal kanallar uyduda digital , karasal olarak analog yayındalar.

Arguss
31 07 2011, 10:10
Bu karasal yayın pek ilgi görmedi sanırım,uydu-kablo varken pek ileri gideceğini sanmıyorum.
Bir ara trt bazı yerlerde yayın yapıyordu durumu ne bilmiyorum, radio menüsünde çıkıyor değilmi sat diye ?

Yok video diye basınca tv menüsü çıkıyor bi dünya menü yok dvb yok kanal ara falan çok karışık

cumhur.bahar
31 07 2011, 11:02
Tv Tuner hakkında bir bilgim yok. Tahminimce DVB-T yani sayısal karasal yayın istiyor olabilir. Şuan ulusal kanallar uyduda digital , karasal olarak analog yayındalar.

Evet türkiyede dvb-t yayınlar malesef yok bir ara trt vardı demekki oda gitmiş, DVB-T dijital ancak şu an için tercih edilmediğinden beklemede.


Yok video diye basınca tv menüsü çıkıyor bi dünya menü yok dvb yok kanal ara falan çok karışık

Siz rns'yi nereden aldınız merak ettim,içinde dvb-T tuner olması çok ilginç.

Arguss
31 07 2011, 11:06
Evet türkiyede dvb-t yayınlar malesef yok bir ara trt vardı demekki oda gitmiş, DVB-T dijital ancak şu an için tercih edilmediğinden beklemede.



Siz rns'yi nereden aldınız merak ettim,içinde dvb-T tuner olması çok ilginç.

Ben aldığımda vardı ama benim araç doğuş'taki müdürlerin birinin aracıydı önceden, ama hala varmı tuner bilmiyorum ben öyle sanıyorum :)

cumhur.bahar
31 07 2011, 11:10
Ben aldığımda vardı ama benim araç doğuş'taki müdürlerin birinin aracıydı önceden, ama hala varmı tuner bilmiyorum
Ne bulurlarsa eklemişler demekki, söylediğiniz menü olduguna göre DVB-T tunerde var demektir, bir buluşma'da denk gelirsek görmek isterim.
Sonuçta VW, rns'nin içini açıp tuneri almayacaktır veya cesaret etmeyecektir.

Arguss
31 07 2011, 11:58
Ne bulurlarsa eklemişler demekki, söylediğiniz menü olduguna göre DVB-T tunerde var demektir, bir buluşma'da denk gelirsek görmek isterim.
Sonuçta VW, rns'nin içini açıp tuneri almayacaktır veya cesaret etmeyecektir.

Zaten buluşmada baktık Sedat hocam falanda baktı var bunda birşeyler dedi, kumanda falan var birde extradan, + tv anteni var camda

VW_Passat
31 07 2011, 13:06
Ne bulurlarsa eklemişler demekki, söylediğiniz menü olduguna göre DVB-T tunerde var demektir, bir buluşma'da denk gelirsek görmek isterim.
Sonuçta VW, rns'nin içini açıp tuneri almayacaktır veya cesaret etmeyecektir.

Birseyi karistiriyorsunuz gibi geldi bana :)). TV-Tuner RNS510 un icinde degildir, TV-Tuner baska bir yere monte edilen özel bir Dekoderdir (ayni Uydu Anteni Receiver gibi), genelde Torpido gözünde oluyor ama aracinizda ek olarak Media-in var ise o zaman baska yere konuluyor. Onun kablolari RNS510 a baglaniyor ve RNS510 baglandigi an TV-Tuner oldugunu algiliyor. DVB-T (Digital Video Broadcasting - Terrestical) yayini Almanya da mevcuttur, tüm illerde var 1 oda cubuk anteni ile 20 tane Dijital Yayin seyredebiliyorsunuz. Türkiye de sanirim DVB-T yayin yoktur daha. Birde Analog yayinlar icin Tuner vardir ama Volkswagen de Orjinal üretimde bunlardan takilmiyor bizde Analog yayini olmadigi icin. Yinede isteyen Analog TV-Tuner alip Normal yayinlarida cekebilir RNS510 ile.

Emre abim, sende Video ya bastiginda TV Fonksiyonu cikiyor ise aracinda mutlaka TV Tuner vardir, cünkü o Menü sadece TV Tuner olan kisilerde cikiyor :).

Arguss
31 07 2011, 13:09
Var aradık bulamadık nereye gömdülerse artık :) kumandası falan var çünkü menünün resmini çektim whatsappdan göndereyim bak sana şimdi :)

VW_Passat
31 07 2011, 13:20
Ilginc bir durum, ender elektronik e gösterdinizmi ? O bulur nereye koyduklarini :)

512M
31 07 2011, 13:30
Bence de tv-tuner seçeneği çıkıyorsa tv-tuner vardır. RNSyi arkadaki bağlantılardan yeri saptanabilir diye düşünüyorum.

Arguss
31 07 2011, 13:57
Çıkan menüler bunlar ama dikkat ettim araba stop haldeyken menü çıkmıyor nedense

http://ressim.net/s/upload/1d4c1110.jpghttp://ressim.net/s/upload/a9e9704e.jpghttp://ressim.net/s/upload/2fdfb820.jpghttp://ressim.net/s/upload/b55b6d3e.jpg

VW_Passat
31 07 2011, 14:19
Çıkan menüler bunlar ama dikkat ettim araba stop haldeyken menü çıkmıyor nedense

http://ressim.net/s/upload/1d4c1110.jpghttp://ressim.net/s/upload/a9e9704e.jpghttp://ressim.net/s/upload/2fdfb820.jpghttp://ressim.net/s/upload/b55b6d3e.jpg

Emre abim,

aracinda DVB-T Tuner var mutlaka cünkü ilk basta DVB-T yaziyor daha sonrasi ise bu Menü TV Tuner olmasaydi cikmazdi :). Ayrica AV Giriside var :). Yani mutlaka bu Ünite biryerde olmasi lazim, VAG COM ile bir baglanin bakalim CAN Gateway de TV Tuner özelligi secilmismi :).

Arguss
31 07 2011, 14:22
Kaç paralık bir alet bu Yasin, ufakta bir kumandası var bu arada

cumhur.bahar
31 07 2011, 14:37
Birseyi karistiriyorsunuz gibi geldi bana :)). TV-Tuner RNS510 un icinde degildir, TV-Tuner baska bir yere monte edilen özel bir Dekoderdir (ayni Uydu Anteni Receiver gibi), genelde Torpido gözünde oluyor ama aracinizda ek olarak Media-in var ise o zaman baska yere konuluyor. Onun kablolari RNS510 a baglaniyor ve RNS510 baglandigi an TV-Tuner oldugunu algiliyor. DVB-T (Digital Video Broadcasting - Terrestical) yayini Almanya da mevcuttur, tüm illerde var 1 oda cubuk anteni ile 20 tane Dijital Yayin seyredebiliyorsunuz. Türkiye de sanirim DVB-T yayin yoktur daha. Birde Analog yayinlar icin Tuner vardir ama Volkswagen de Orjinal üretimde bunlardan takilmiyor bizde Analog yayini olmadigi icin. Yinede isteyen Analog TV-Tuner alip Normal yayinlarida cekebilir RNS510 ile.
.
Ben içine takıldıgını biliyordum dvb-T tunerin ,yine birşey daha öğendik :)

VW_Passat
31 07 2011, 14:48
Kaç paralık bir alet bu Yasin, ufakta bir kumandası var bu arada

DVB-T Tuner, Metin abimiz bildiginiz gibi ayni zamanda Kufatec Bayii ligini yapiyor Kufatec te DVB-T Tuner misal 299 €uro (Cihaz böyle görünüyor http://www.kufatec.de/shop/product_info.php/info/p1664_c221_DVB-T-Diversity-Receiver-Ampire-DVBT400-3G-Testsieger.html).

Analog TV-Tuner lar biraz daha ucuz olmali :). Cünkü Analog Tekniyi eskidiyi icin, Avrupada bile kullanilmiyor artik (Türkiye haric).

Volkswagen Passat B7 icin Siparis ettigimizde ise yaklasik 1.000 €uro ödüyoruz, yani sonradan taktirmak daha mantikli :).

Kumandasi var diyorsun, senin Tuner mutlaka arka tarafa bir yere takilmis olmasi lazim. Infrarot Sensörün kablosunu takip et seni mutlaka Tuner e götürecektir :))

VW_Passat
31 07 2011, 14:48
Ben içine takıldıgını biliyordum dvb-T tunerin ,yine birşey daha öğendik :)

Icine takilmiyor, kücük bir kutu RNS510 a bagliyorsun :)

Risk
31 07 2011, 15:35
Bu 300 davası iyi oldu. Kapıda müşterinin bir 520D si var. Valeye bak bakayım kadranı kaç sonrada benim arabaya bak dedim. :)
Baktı.. " Abi nasıl olur yaaa.. Bastınmı hiç " BMW nin 260 1400CC passat 300 Km /h :)

Erden17
31 07 2011, 15:39
Bu 300 davası iyi oldu. Kapıda müşterinin bir 520D si var. Valeye bak bakayım kadranı kaç sonrada benim arabaya bak dedim. :)
Baktı.. " Abi nasıl olur yaaa.. Bastınmı hiç " BMW nin 260 1400CC passat 300 Km /h :):))):))):))):)))

VW_Passat
31 07 2011, 15:39
Bu 300 davası iyi oldu. Kapıda müşterinin bir 520D si var. Valeye bak bakayım kadranı kaç sonrada benim arabaya bak dedim. :)
Baktı.. " Abi nasıl olur yaaa.. Bastınmı hiç " BMW nin 260 1400CC passat 300 Km /h :)

koptum.... :))) :)))

VW_Passat
31 07 2011, 15:46
Recep abim,

Kadrani degistirdin sirada 3.6 FSI Motor var,

komple Paket halinde satiliyor, Motor + 6-Vites DSG Sanziman ve gerekn tüm parcalari ile birlikte 6.900 €uro. Motor 18.000km deymis daha, artik bundan yakisir sana :))

http://cgi.ebay.de/VW-Passat-3C-CC-R36-DSG-Motor-Paket-BWS-LHR-18tkm-/260822361165?pt=DE_Autoteile&hash=item3cba39644d

Risk
31 07 2011, 15:48
Recep abim,

Kadrani degistirdin sirada 3.6 FSI Motor var,

komple Paket halinde satiliyor, Motor + 6-Vites DSG Sanziman ve gerekn tüm parcalari ile birlikte 6.900 €uro. Motor 18.000km deymis daha, artik bundan yakisir sana :))

http://cgi.ebay.de/VW-Passat-3C-CC-R36-DSG-Motor-Paket-BWS-LHR-18tkm-/260822361165?pt=DE_Autoteile&hash=item3cba39644d

Metinle konuşmak lazım. Takabilirmi acaba :)

VW_Passat
31 07 2011, 15:56
Metinle konuşmak lazım. Takabilirmi acaba :)

Sponsorumuz Sahkan takar amam :)). Ciddiyim tüm parcalari icinde DSG Sanzimanda var diyor adam :))

srcn09
31 07 2011, 16:08
Recep Abim sen alırsın yani şaşırmam :))

Risk
31 07 2011, 16:09
Recep Abim sen alırsın yani şaşırmam :))

Siz çıldırmış olmalısınız :)

srcn09
31 07 2011, 16:11
Siz çıldırmış olmalısınız :)

Toplu alım mı yapsak :)

Risk
31 07 2011, 16:12
Yasin 6000 Eur 'a verirlerse kap getir TR 'ye :)

VW_Passat
31 07 2011, 16:18
Yasin 6000 Eur 'a verirlerse kap getir TR 'ye :)

Recep abim dur bunu bari yapma Passatina. :)) Sunuda yazayim, Ruhsatta 1.4 yaziyor dimi ? Vergiyide 1.4 diye ödeyeceksin ama 3.6 FSI araba bineceksin :))

Risk
31 07 2011, 16:21
O zaman deri döşeme yaptıralım. MAdem motor istemiyorsunuz :)

Arguss
31 07 2011, 16:25
Bu motor takılmaya takılırda, nasıl çalışacak :) arabaya tanıtmak mesele

Bu arada dvb-tunerim olduğumdan beri yürüyüşüm değişti çok havalara girdim :D :D

srcn09
31 07 2011, 16:26
O zaman deri döşeme yaptıralım. MAdem motor istemiyorsunuz :)

Recep abi onu yaptırıyoruz zaten ;) Babam kısa zaman içinde yaptırcak ya da yaz girşinde Art Car Cem bey bizi bekler :)

Arguss
31 07 2011, 16:38
Geçen aradım Cem Bey'i giydirmiş fiyatları biraz :) dedim ben oraya geleyimde şu aralar niyetim yok gerçide

srcn09
31 07 2011, 16:39
Geçen aradım Cem Bey'i giydirmiş fiyatları biraz :) dedim ben oraya geleyimde şu aralar niyetim yok gerçide

Emre Abim beraber yaptıralım bari indirim yapar :)

Arguss
31 07 2011, 16:48
Yapar yapar ona şüphem yok

Risk
31 07 2011, 16:51
Beşiktaş 'taki yermi bu. Bir aralar araştırmıştım deri işini.

VW_Passat
31 07 2011, 16:52
Bu motor takılmaya takılırda, nasıl çalışacak :) arabaya tanıtmak mesele

Bu arada dvb-tunerim olduğumdan beri yürüyüşüm değişti çok havalara girdim :D :D

Emre abim ne bu havalar böyle diyordum bende :)). Ama DVB-T cekmiyor :)))

Risk
31 07 2011, 16:59
Emre abim ne bu havalar böyle diyordum bende :)). Ama DVB-T cekmiyor :)))

Yokki bir DVB-T miz.. Ah ulan ahhh ... Açardım Yaban TV yi TEM 'de :)

Arguss
31 07 2011, 17:08
Yokki bir DVB-T miz.. Ah ulan ahhh ... Açardım Yaban TV yi TEM 'de :)

Yaaa Sorma açıyorum yolda çok keyifli oluyor :) takas ederim mfa ile :)

Risk
31 07 2011, 17:14
Yaaa Sorma açıyorum yolda çok keyifli oluyor :) takas ederim mfa ile :)

Tamam anlaştık. Yolda seyrederken çekilmiş bir video koyda ön bilgimiz olsun :)