PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : passata alpine swe-815 dahili amfili subwoofer



okan93
19 08 2014, 19:55
merhaba arkadaşlar.media marktdan alpine swe-815 kendinden amfili 300 watt subwooferı almayı düşünüyorum.nedeni bana göre sistemdeki bas eksikliğini azaltmak.orjinalinden memnundum aslında fakat bir kaç ay önce kuzenim 2008 civic aldı ses sistemi yaptırdı.Zaman zaman birlikte geziyoruz işlerimizi hallediyoruz onun sistemine alıştığım için benim arabaya bindiğimde bas yetersiz geliyor.civic çift amfiye sahip birisi kapı ve arka camın ordaki midleri besliyor diğeride alpine sbg-1244bp 800 watt subwooferi besliyor subwooferın tonlaması çok iyi ama benim için çok fazla ben dışarıyı rahatsız etmesin içerdeki bas eksikliğini tamamlasın içeriyi biraz titretsin istiyorum.araştırmalarıma göre swe-815 300 watt subwooferın küçük boyutuna rağmen çok iyi iş çıkardığını öğrendim ama hiç canlı dinlemedim ama yorumlara göre beklentilerim yüksek ,hayal kırıklığı yaşarmıyım?başka önerileriniz var mı?

pulpa
20 11 2014, 07:34
ürünü aldınızmı petformansından memnunmusunuz?

Hakan+
13 06 2018, 00:29
ürünü aldınızmı petformansından memnunmusunuz?Abi benim aracimda vardi ben cok menmundum ses islemcisi cift anfi işine giricem diye söktüm. Aractaki bas eksikliğini kapatiyor teypten baslari kisip bu cihazdan aciyoruz hoparlörler basla yorulmuyor mid ve tiz daha netlesiyor. Tum baglanti kablolari icinden çıkıyor. elinde birde ses islemcin var ses daha da güzelleşir.

pulpa
14 06 2018, 00:58
Abi benim aracimda vardi ben cok menmundum ses islemcisi cift anfi işine giricem diye söktüm. Aractaki bas eksikliğini kapatiyor teypten baslari kisip bu cihazdan aciyoruz hoparlörler basla yorulmuyor mid ve tiz daha netlesiyor. Tum baglanti kablolari icinden çıkıyor. elinde birde ses islemcin var ses daha da güzelleşir.

Hakan bey merhaba soruyu tam aracı sipariş verdiğimde sormuşum ama gözünden kaçmamış yakalamıssın teşekkürler işlemciyi taktım işlemciden memnunum ayarıca swe 815 i deneme için taktım ve oda gayet işimi görecek gibi ama daha montajı yapılmadı ama siz bu arada bayağı ilerleme kaydettiniz sanırım farlarıda değiştirdiniz bir ara müsait olursanız yanınıza araca bakmaya geleceğim selamlar şimdiden iyi bayramlar..

Hakan+
14 06 2018, 01:29
Her zaman beklerim abi islemciyi güle güle kullanın, hatta swe815 montajinida beraber yapariz cayim sıcak... farlari degistiremedim aldigim orjinal led farlar tekrar nakite döndü sebebi ise zaten cok maliyetli bir iş sag sol beyinleri üstünde led farlari 4000 liraya almistim kablo soket baglanti icin 1500 civari gozden cikmistim fakat kontrol beyinlerinin degismesi gerektigini öğrendim ve maliyeti 3 4 bin gibi yüksek bir işlem zahmetine katlanamadim. Yan sanayi led far arastiriyorum kismetse alacağım. iyi bayramlar.